De tweede vrijdag in september is in 2010 door de vFAS uitgeroepen tot de Dag van de Scheiding. Met de Dag van de Scheiding wil de vereniging landelijk aandacht vragen voor het belang van deskundige begeleiding bij scheidingen. Het uiteindelijke doel is het verbeteren van het proces rondom echtscheidingen, zodat (ex-)partners zorgvuldig en respectvol uit elkaar gaan.

Waarom deze dag in september wordt gehouden? Omdat op 15 september 1796 in Nederland de allereerste echtscheiding werd uitgesproken. Sinds 2010 wordt op of rondom deze datum de Dag van de Scheiding georganiseerd. Op deze dag stellen vFAS-advocaten in het hele land hun kantoor open voor iedereen die informatie wil over scheiden en een gratis Scheidingscheck wil laten doen.
Mijn kantoor doet hier ook al jaren aan mee.

Dit jaar valt de Dag van de Scheiding op vrijdag 13 september.  U bent op deze dag tussen 9.00 en 16.00 uur welkom in mijn kantoor voor een gratis scheidingscheck.  

Om wachten te voorkomen is het voor u en voor mij prettig als u vooraf telefonisch een afspraak maakt. U kunt hiervoor van maandag tot en met donderdag tijdens kantoortijden bellen met mijn kantoor: 010-257 1007 of een e-mail sturen naar: advocaat@vanbaarleoveres.nl.

Graag tot ziens!