23 oktober 2017: Informatieavond trouwen en samenwonen

Geplaatst door op sep 19, 2017 in Algemeen, Echtscheiding, Huwelijksgoederenrecht

EERLIJK ZULLEN WE ALLES DELEN, OF TOCH NIET?

 

informatieavond trouwen samenwonen

Van Baarle-Overes familierecht organiseert i.s.m. Oostland  Notaris een informatieavond over trouwen en samenwonen. Het thema van de avond: Eerlijk zullen we alles delen, of toch niet?

Vanaf 2018 wijzigt de wettelijke gemeenschap van goederen. Niet alles is dan automatisch van samen. De financiële consequenties voor mensen die gaan trouwen of samenwonen kunnen ingrijpend zijn, bijvoorbeeld voor het familiekapitaal, het bedrijf, het vermogen en eventuele schulden. Iedereen die overweegt om te gaan samenwonen of trouwen, maar ook mensen die al jaren een relatie hebben, doen er goed aan om zich ervan bewust te zijn wat de gevolgen kunnen zijn van het aangaan of verbreken van een relatie.

Goede tijden, slechte tijden, de notaris en de advocaat weten alles van relaties, ook van de valkuilen waar je in een relatie in terecht kunt komen.

Wil je weten wat er verandert vanaf volgend jaar en hoe je je daarop kunt voorbereiden? Wil je voorkomen dat jouw relatie een financieel debacle wordt? Wij geven antwoord.

Wanneer: 23 oktober 2017

Locatie: bibliotheek Berkel

Tijd: 20.00 – 21.30 uur

Wil je erbij zijn? Reserveer alvast een plaats door een e-mail te sturen naar: info@vanbaarleoveres.nl. Je kunt ook een mail hiernaartoe sturen voor meer informatie over de avond.