Kantoor

Lansingerland

Bij van Baarle-Overes familierecht vindt u de specialist in personen- en familierecht voor de regio Lansingerland (Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk), Rotterdam-Noord en Pijnacker-Nootdorp. Met ruim twintig jaar ervaring als advocaat en mediator is mr. Mirjam van Baarle-Overes uw aanspreekpunt voor alle onderwerpen die behoren tot het familierecht.
Meer informatie hierover vindt u onder ‘Rechtsgebieden‘ en ‘(Echt)scheiding’.

Het kantoor is gevestigd in het Business Center van het nieuwe gemeentehuis van Lansingerland. Van Baarle-Overes Familierecht heeft daar een sterke basis in de regio. Cliënten komen vooral uit Lansingerland (Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek, Bleiswijk), Rotterdam-Noord, Pijnacker-Nootdorp, maar ook andere gemeenten uit de regio Rijnmond en Haaglanden. Zowel ondernemers als particulieren weten de weg naar het kantoor te vinden.

Gespecialiseerde Advocaat-Familiemediator

Zoekt u een in familierecht gespecialiseerde advocaat en mediator in de buurt, die u zorgvuldig en respectvol kan bijstaan bij uw scheiding of de gevolgen daarvan, zodat er voor de toekomst een werkbare situatie tot stand komt? Neem dan contact op.

Het kantoor van Baarle-Overes Familierecht is bereikbaar op telefoonnummer: 010 – 257 1007 of per e-mail: advocaat@vanbaarleoveres.nl. Het Business Center in het gemeentehuis van Lansingerland (Tobias Asserlaan 7 te Bergschenhoek) is eenvoudig bereikbaar met de fiets, de auto en de bus. Voor de deur kan gratis geparkeerd worden.
gemeentehuis-banner-376x160