Scheidingsmediator Lansingerland

scheidingsmediator Lansingerland

Scheidingsmediator Lansingerland

Zoekt u een scheidingsmediator of – advocaat in  Lansingerland (bestaande uit de kernen Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs en Bleiswijk)? Voor een goede en professionele mediator in Lansingerland bent u bij van Baarle-Overes familierecht aan het juiste adres.

Scheidingsmediator Lansingerland; Rechtsgebieden

Van Baarle-Overes familierecht staat zowel particulieren als ondernemers bij. U kunt hier terecht voor alle vragen over Personen- en Familierecht en Erfrecht. Hierbij kunt u denken aan praktische adviezen en gerechtelijke procedures, maar ook als u kiest voor mediation.

Scheidingsmediator Lansingerland; Echtscheiding

Mr. Mirjam van Baarle-Overes is gespecialiseerd in echtscheidingen en staat u graag bij tijdens de scheiding met aandacht voor u en uw situatie. Het maken van goede, duurzame afspraken staat voorop. Een scheidingsmediator  kan u daarbij ondersteunen. Indien u liever niet naar de Rechtbank gaat en u verwacht het samen eens te kunnen worden, dan kunt u kiezen voor mediation. Mr. Mirjam van Baarle-Overes is lid van de Nederlandse vereniging van Familierechtadvocaten Scheidingsmediators (vFAS), de Vereniging van Collaborative Professionals (VvCP) en MfN-geregistreerd mediator. Als mediator kan zij bemiddelen in het conflict en samen met u zoeken naar de meest geschikte oplossing in uw belang. Als overlegscheidingsadvocaat is mr. Mirjam van Baarle-Overes de aangewezen professional die u kan bijstaan om te voorkomen dat u in een vechtscheiding terecht komt.

Scheidingsmediator Lansingerland; Erfrecht

Heeft u advies nodig bij de verdeling van een erfenis, ook dan kunt u de hulp inschakelen van Van Baarle-Overes familierecht. U kunt een (dreigend) geschil eenzijdig middels een eigen advocaat oplossen, maar in het geval u als familieleden het geschil gezamenlijk wilt oplossen dan kan dat via mediation.

Scheidingsmediator Lansingerland; Wanneer van toepassing?

Als u een goede advocaat – mediator in Lansingerland zoekt, hoeft u niet verder te kijken. Bij van Baarle-Overes familierecht kunt u vertrouwen op een zorgvuldige en grondige begeleiding van uw zaak. Als u geconfronteerd wordt met een juridisch probleem en/of vraag dan is het belangrijk om zo snel mogelijk duidelijkheid te hebben. Wacht niet en neem vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Scheidingsmediator Lansingerland; Over ons

Met ruim 20 jaar ervaring en specialistische kennis is Mr. Mirjam van Baarle-Overes uw aangewezen advocaat – mediator. Persoonlijke aandacht voor u en uw situatie vinden wij erg belangrijk. De kosten zijn altijd transparant, u zult nooit voor onaangename verrassingen komen staan.  In een togagesprek kunt u kort inhoudelijk juridisch advies krijgen voor een vast en uiterst schappelijk tarief. In alle andere zaken is het eerste half uur altijd gratis. U kunt zich aanmelden door telefonisch contact op te nemen (010-257 1007) of ons contactformulier in te vullen.

Scheidingsmediator Lansingerland; Contact

Van Baarle-Overes familierecht is gevestigd in het Businesscenter Lansingerland in Bergschenhoek, goed bereikbaar gelegen tussen Rotterdam en Zoetermeer. Voor een professionele en scherp geprijsde advocaat – mediator in Bergschenhoek kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden.