Contact & Route

Het kantoor van Baarle-Overes familierecht bevindt zich in het Businesscenter Lansingerland, op de eerste verdieping van de kantorenvleugel bij het gemeentehuis van Lansingerland.

 

Contact & Route

Het kantoor van Baarle-Overes familierecht bevindt zich in het Businesscenter Lansingerland, op de eerste verdieping van de kantorenvleugel bij het gemeentehuis van Lansingerland.

van Baarle-Overes familierecht

Tobias Asserlaan 7
2662 SB Bergschenhoek
T 010 – 257 1007
F 088 – 711 0277
E-mail: advocaat@vanbaarleoveres.nl

Route naar van Baarle-Overes familierecht

Het kantoor van Baarle-Overes familierecht bevindt zich in het Businesscenter Lansingerland, op de eerste verdieping van de kantorenvleugel van het gemeentehuis van Lansingerland.

Desgewenst kan ook op locatie een afspraak gemaakt worden.

NB. Sommige navigatiesystemen kennen de Tobias Asserlaan niet. Je kunt dan het adres ‘Boterdorpseweg 20′ ingeven. Het Businesscenter Lansingerland bevindt zich aan de overzijde van de weg, aan de rechterzijde vanaf de parkeerplaats. Parkeren voor de deur is gratis.

Heb je een opmerking of vraag, vul dan het onderstaande contact formulier in.

Je ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Door het verzenden van dit contactformulier geef je van Baarle-Overes familierecht toestemming de gegevens te verwerken. De ingevulde gegevens worden uitsluitend verwerkt ter beantwoording van de vraag, tenzij er met een opdrachtrelatie bestaat of tot stand komt. Jouw gegevens worden bewaard zolang dit noodzakelijk is voor het aangegeven doel, hetgeen ook kan inhouden een opdracht aan van Baarle-Overes familierecht, waarop onze algemene voorwaarden van toepassing zijn. Indien je de toestemming wilt intrekken, verzoeken wij je een e-mail te sturen met ‘toestemming intrekkingsverzoek’ als onderwerp naar het e-mailadres: advocaat@vanbaarleoveres.nl.
Nadat je op ‘Verzend’ hebt geklikt, ontvang je op het opgegeven e-mailadres een kopie van het verzonden bericht. Geen bericht ontvangen? Probeer het dan nogmaals. Lukt het nog steeds niet, bel dan op onze werkdagen, van maandag t/m donderdag, tijdens kantooruren 010-257 1007.

VAN BAARLE-OVERES FAMILIERECHT IS AANGESLOTEN BIJ: