Contact & Route

Het kantoor van Baarle-Overes familierecht bevindt zich in het Businesscenter Lansingerland, op de eerste verdieping van de kantorenvleugel bij het gemeentehuis van Lansingerland.

 

Contact & Route

Het kantoor van Baarle-Overes familierecht bevindt zich in het Businesscenter Lansingerland, op de eerste verdieping van de kantorenvleugel bij het gemeentehuis van Lansingerland.

van Baarle-Overes familierecht

Tobias Asserlaan 7
2662 SB Bergschenhoek
T 010 – 257 1007
F 088 – 711 0277
E-mail: advocaat@vanbaarleoveres.nl

Route naar van Baarle-Overes familierecht

Het kantoor van Baarle-Overes familierecht bevindt zich in het Businesscenter Lansingerland, op de eerste verdieping van de kantorenvleugel van het gemeentehuis van Lansingerland.

Desgewenst kan ook bij u op locatie een afspraak gemaakt worden.

NB. Sommige navigatiesystemen kennen de Tobias Asserlaan niet. U kunt dan het adres ‘Boterdorpseweg 20′ ingeven. Het Businesscenter Lansingerland bevindt zich aan de overzijde van de weg, aan de rechterzijde vanaf de parkeerplaats. Parkeren voor de deur is gratis.

Heeft u een opmerking of vraag, vul dan het onderstaande contact formulier in.

U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Door het verzenden van dit contactformulier geeft u van Baarle-Overes familierecht toestemming uw gegevens te verwerken. De door u ingevulde gegevens worden uitsluitend verwerkt ter beantwoording van uw vraag, tenzij met u een opdrachtrelatie bestaat of tot stand komt. Uw gegevens worden bewaard zolang dit noodzakelijk is voor het aangegeven doel, hetgeen ook kan inhouden een opdracht aan van Baarle-Overes familierecht, waarop onze algemene voorwaarden van toepassing zijn. Indien u uw toestemming wilt intrekken, verzoeken wij u een e-mail te sturen met ‘toestemming intrekkingsverzoek’ als onderwerp naar het e-mailadres: advocaat@vanbaarleoveres.nl.

12 + 10 =

Het kan zijn dat spammers geautomatiseerd onze website en formulieren invullen. Om dit te voorkomen maken wij gebruik van captcha. In het formulier dient u daarom het antwoord van de optelsom in te vullen. Alleen als de gegevens juist zijn wordt het formulier verzonden.

VAN BAARLE-OVERES FAMILIERECHT IS AANGESLOTEN BIJ: