Tips & gratis downloads

Op internet is veel informatie te vinden over scheiden, alimentatie en andere onderwerpen uit het familierecht. Op deze pagina zijn een aantal van deze websites verzameld. Daarnaast staan hier gratis brochures en formulieren om te downloaden.

Gratis gids “Samen Scheiden”

De gids ‘Samen Scheiden‘ met veel informatie over scheiden kan worden opgevraagd via het aanvraagformulier. Je krijgt het boekje op verzoek digitaal toegestuurd of via de post in een neutrale envelop.

Bibliotheek:

Over allerlei familierechtelijke onderwerpen zijn veel boeken geschreven. In de loop van de tijd heb ik een behoorlijk aantal boeken verzameld. Cliënten kunnen gebruik maken van de boeken in mijn boekenlijst. Je kunt een boek altijd veertien dagen kosteloos bij mij lenen.

 

 

 

 

 

 

 

Met dank aan:

Gespecialiseerde Advocaat-Familiemediator

Zoek je een in familierecht gespecialiseerde advocaat en mediator in de buurt, die je zorgvuldig en respectvol kan bijstaan bij je scheiding of de gevolgen daarvan, zodat er voor de toekomst een werkbare situatie tot stand komt? Neem dan contact op.

Het kantoor van Baarle-Overes Familierecht is bereikbaar op telefoonnummer: 010 – 257 1007 of per e-mail: advocaat@vanbaarleoveres.nl. Het Business Center in het gemeentehuis van Lansingerland (Tobias Asserlaan 7 te Bergschenhoek) is eenvoudig bereikbaar met de fiets, de auto en de bus. Voor de deur kan gratis geparkeerd worden.