Kennismaken

Uw advocaat & mediator mr. Mirjam van Baarle-Overes

 

 

 

Krijgt u te maken met een scheiding? Heeft u een vraag over bijvoorbeeld uw alimentatie of een ouderschapsplan? Het is verstandig dat u hiervoor hulp inschakelt. Iemand die uw vragen deskundig kan beantwoorden en u kan bijstaan in het overleg met uw (ex) partner of zo nodig voor u in een procedure via de rechter kan optreden.

 

Uw belangen zijn bij mij in vertrouwde handen. Samen met u bekijk ik wat in uw situatie het beste is.

 

Als professional zie ik het als mijn taak om mijn ervaring en deskundigheid in te zetten om de scheidende partijen, ondanks de op dat moment aanwezige problemen, perspectief te bieden op een nieuwe toekomst. Met respect voor alle betrokkenen (ook de kinderen) en een oplossingsgerichte aanpak lukt dat gelukkig in veel gevallen goed.

 

Spreekt deze aanpak u aan? Neem dan contact met mij op. U kunt mij op werkdagen (van maandag tot donderdag) bellen tijdens kantooruren (van 9.00 tot 17.00 uur) op telefoonnummer 010-257 1007, een e-mail sturen naar advocaat@vanbaarleoveres.nl of uw vraag stellen via het contactformulier.

 

Mijn kantoor is gevestigd in het Business Center Lansingerland, in het gemeentehuis van Lansingerland. Van Baarle-Overes Familierecht heeft daar een sterke basis in de regio – naast Lansingerland (Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk) ook Rotterdam-Noord en Pijnacker-Nootdorp. Maar ook van buiten de regio weten zowel ondernemers als particulieren de weg naar het kantoor te vinden.

 

Afspraak maken

Gespecialiseerde Advocaat-Familiemediator

Zoekt u een in familierecht gespecialiseerde advocaat en mediator in de buurt, die u zorgvuldig en respectvol kan bijstaan bij uw scheiding of de gevolgen daarvan, zodat er voor de toekomst een werkbare situatie tot stand komt? Neem dan contact op.

Het kantoor van Baarle-Overes Familierecht is bereikbaar op telefoonnummer: 010 – 257 1007 of per e-mail: advocaat@vanbaarleoveres.nl. Het Business Center Lansingerland in het gemeentehuis van Lansingerland (Tobias Asserlaan 7 te Bergschenhoek) is eenvoudig bereikbaar met de fiets, de auto en de bus. Voor de deur kan gratis geparkeerd worden.

Welke manier van scheiden past bij u?

Via de rechter

Iedere echtscheiding wordt uitgesproken door een rechter. Bedenk daarbij dat “via de rechter” niet altijd betekent “naar de rechtbank”. In de praktijk vindt voorafgaand aan en tijdens de echtscheidingsprocedure meestal ook overleg tussen de partijen plaats in een zogenaamd ‘viergesprek’ met de beide advocaten en kunnen al veel zaken worden beslist,...

Mediation

In scheidingsmediation helpt een neutrale mediator de beide partners om tot overeenstemming te komen over alle aspecten van hun scheiding. Een vFAS scheidingsmediator is zeer goed thuis in het scheidings- en familierecht en beschikt vanzelfsprekend over mediation vaardigheden om de partners te begeleiden in hun communicatie met elkaar.

Overlegscheiding

Bij de overlegscheiding is sprake van teamwerk. De rol van de advocaten in een overlegscheiding is heel anders dan in een traditionele scheiding. Overleg staat voorop. De advocaten werken niet tegen, maar samen met elkaar. Bij een overlegscheiding ben ik uw advocaat en adviseer en begeleid ik u bij de onderhandelingen over het convenant.