Samenwerking

Samenwerkingsverbanden

Van Baarle-Overes familierecht is een zelfstandig advocatenkantoor met specialistische kennis over het personen- en familierecht. Voor juridische vragen op deze rechtsgebieden kunt u vertrouwen op de persoonlijke aandacht van mr. Mirjam van Baarle-Overes. Door samenwerking met onder meer de hieronder vermelde samenwerkingsverbanden en financieel deskundigen en psychologen in haar uitgebreide netwerk heeft u een team van specialisten ter beschikking om voor u het beste resultaat te bereiken.

 

Logo CMYK (k)

Netwerk FamilierechtAdvocaat

In 2015 is mede op initiatief van Mirjam van Baarle-Overes een landelijk netwerk voor zelfstandige familierechtadvocaten gestart.
In het Netwerk FamilierechtAdvocaat delen vFAS-advocaten die net als zij zelfstandig hun eigen praktijk voeren hun kennis en ervaring om zo de kwaliteit van hun dienstverlening te vergroten. Inmiddels heeft het Netwerk zo’n 50 leden in het hele land en dit aantal blijft groeien.

Meer informatie over het Netwerk FamilierechtAdvocaat is hier te vinden.

 

Mediators Oostland

Mediators Oostland

Mirjam van Baarle-Overes maakt als mediator deel uit van het regionale samenwerkingsverband, Mediators Oostland, waarin naast haar nog vier andere zelfstandige professionele mediators werkzaam zijn. Binnen dit samenwerkingsverband is zij specialist op het gebied van familierecht.
Mediators Oostland biedt één loket voor veel verschillende typen van conflictsituaties. De mediators hebben ervaring op diverse vakgebieden en zijn bekend met de regio Oostland. U wordt snel en efficiënt naar de beste oplossing begeleid. Door de bundeling van kennis en ervaring is er altijd een mediator beschikbaar en is ook team-mediation mogelijk bij grotere conflicten of meerdere partijen.

 

De Scheidingsplanner

De Scheidingsplanner

Voor financieel advies wordt regelmatig samengewerkt met de register financieel echtscheidingsadviseurs (RFEA) van de vestigingen Rotterdam en Leiden van de Scheidingsplanner. Uiteraard altijd in overleg en met inachtneming van de vertrouwelijkheid die ook voor de advocaat geldt.

Scheidingscafe Oostland

Scheidingscafé Oostland

Mirjam van Baarle-Overes is initiatiefnemer van het Scheidingscafé Oostland, een samenwerking met (kinder)psychologen, een notaris en financieel echtscheidingsadviseur, waarmee in 2013 en 2014 in Lansingerland een aantal voorlichtings- en informatiebijeenkomsten werd georganiseerd voor mensen die op het punt staan om te gaan scheiden of die met een scheiding te maken krijgen.